Arnhemse Bovenweg 16-53, Zeist

Een goed onderhouden TWEEKAMER-APPARTEMENT van 63 m2; in "De Oldenborgh", gelegen op de 4e verdieping, met een prachtig uitzicht op het Molenbos en de mooie tuin van de Oldenborgh

Een goed onderhouden TWEEKAMER-APPARTEMENT van 63 m2; in "De Oldenborgh", gelegen op de 4e verdieping, met een prachtig uitzicht op het Molenbos en de mooie tuin van de Oldenborgh.

Dit appartementencomplex voor 50+'ers ligt op een gunstige locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex. Op korte afstand van het centrum van Zeist en op loopafstand van het winkelcentrum "Kerckebosch".
Voor het complex bevinden zich twee bushaltes. Het station Driebergen-Zeist en de A-12 zijn vanuit "De Oldenborgh" uitstekend bereikbaar. In de directe omgeving liggen talloze wandel- fiets- en recreatiemogelijkheden. Het appartement is ook zeer geschikt als pied-à-terre wanneer u geregeld in het buitenland verblijft, maar toch een eigen appartement in Nederland wenst.

Indeling appartement:
Ruime entree, videosysteem, garderobekast en een toiletruimte met een fonteintje.
Nette keuken, aan de voorzijde gelegen, voorzien van een 2 pits inductie kookplaat en de elektrische boiler ( huur, mooi weggewerkt) Tevens heeft de keuken een ruime inbouwkast/opbergkast.
Mooie doorzon woonkamer, met toegang tot het op het zuidwesten gelegen balkon, met een prachtig vrij uitzicht. Het balkon is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
Ruime en lichte slaapkamer, tevens toegang tot op het zuidwesten gelegen balkon.
Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de mooie badkamer ( 2016), voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een wasmachine- aansluiting , een wastafel met meubel en een elektrische straalkachel. De badkamer is betegeld, in een lichte kleurstelling .

Het hele appartement is voorzien van mooi strak afgewerkte behangen wanden, dubbele beglazing en vloerbedekking.
Aan de gangzijde van het appartement bevindt zich een 2de balkon.
Kortom: Een goed onderhouden appartement, dat u met enkele aanpassingen kunt betrekken!

Berging
In de onderbouw van het complex is een privéberging aanwezig.

Afmetingen:
Woonkamer 7,50 x 4,00 meter
Slaapkamer 4,10 x 4,00 meter
Keuken 2,63 x 1,70 meter
Badkamer 2,23 x 1,66 meter
Hal 3,85 x 1,30 meter

Bijzonderheden:
- De wanden zijn netjes afgewerkt;
- Het entreegeld voor een tweekamer appartement bedraagt € 2.550,- en is éénmalig,
wanneer er getransporteerd wordt bij van Rhijn Notarissen te Zeist, zijn de kosten van de overdracht inclusief dit bedrag;
- De servicekosten bedragen € 386,30 per maand, hier zit onder andere bij in: de opstalverzekering,
de gemeentelijke belastingen, een tv abonnement van Ziggo, water, etc.;
- Huisdieren ( hond/kat) zijn niet toegestaan.

Gebouw en faciliteiten:

Appartementencomplex "De Oldenborgh" biedt u volop privacy, daarnaast kunt u indien gewenst gebruik maken van de diverse faciliteiten die aanwezig zijn, zoals huishoudelijke/- en technische hulp, kapsalon, pedicure, klusruimte, bibliotheek. Maaltijden kunnen desgewenst via cateraars worden besteld. Het huren van logeerkamers behoort tot de mogelijkheden. Verder vinden er in de recreatieruimte diverse activiteiten plaats.
Bij de tuin bevindt zich een jeu-de-boules baan en daarnaast is een nieuw terras gerealiseerd met bankjes om heerlijk te zitten en te ontspannen voor de bewoners.

De Oldenborgh algemeen:
De Oldenborgh is een coöperatieve vereniging. Dit betekent dat u een woonrecht koopt in deze vereniging. U bent daarmee economisch eigenaar van het appartement, dat u dan ook geheel naar eigen inzicht kunt aanpassen. Als economisch eigenaar is het niet mogelijk om een hypotheek te verkrijgen voor dit appartement. Er is uitsluitend een ondergrens voor de leeftijd van 50 jaar van toepassing, geen bovengrens. Wel worden bewoners geacht om zelfstandig te functioneren. Er vindt altijd een kennismakingsgesprek plaats met het bestuur van De Oldenborgh.

Soort woning portiekflat
Type woning appartement
Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 2
Waarvan slaapkamers 1
Aanvaarding in overleg
Bouwvorm bestaande bouw
Ligging aan bosrand
Inhoud 200 m3
Oppervlakte wonen 63 m2
Oppervlakte overig 10 m2
Bouwjaar 1960
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Isolatie dubbel glas
Energielabel
Verwarming
CV Ketel
Voorzieningen buitenzonwering
Tuinen geen tuin
Positie van tuin
Oppervlakte van tuin 0
Garage geen garage
€ 105.000,00 k.k.

Vergelijkbare woningen

Misschien zijn deze opties ook interessant voor u.