Gratis advies

Wilt u vrijblijvend en gratis advies over verzekeringen en hypotheken?

Vrijblijvend en gratis advies, hoe zit dat in elkaar? Om ons verdienmodel uit te leggen, moeten wij eerst terug naar het verleden.

Tot 2013 was het gebruikelijk om van verzekeraars een afsluitprovisie te ontvangen voor afgesloten verzekeringen. Voor het afsluiten van een hypotheek kreeg de adviseur een bemiddelingsprovisie. De kosten werden doorberekend aan de klant, maar de hoogte van de kosten was niet duidelijk. Die zaten namelijk verstopt in het product. Sinds 2013 zijn de provisies uit de producten gesleuteld. Hierdoor zijn de producten goedkoper geworden. In veel gevallen brengt de adviseur de kosten nu rechtstreeks in rekening bij de klant.

Waarom geen provisies meer?

Het afschaffen van provisie was een politieke beslissing waar wij volledig achter staan. Provisies kwamen de transparantie niet ten goede en de doorberekende kosten in de producten waren te hoog. Wat blijkt sinds 2013?

Consumenten zijn voordeliger uit. De adviseur brengt de kosten nu separaat in rekening en de omvang van de kosten is eerlijk en de klant betaald voor wat hij nodig heeft. Een regeling waar iedereen mee kan leven.

Het eerste gesprek is voor onze rekening

Wij willen u in staat stellen om kennis te nemen van de kwaliteit van onze adviezen. Ook is een goed advies een kwestie van een goed gevoel. Anders gezegd: het moet klikken tussen u en uw adviseur.

In een persoonlijk gesprek horen wij graag wat uw wensen zijn en vertellen wij u wat u van ons mag verwachten en maken wij graag vervolgafspraken met u.
Dit eerste gesprek nemen wij voor onze rekening en is voor u dus gratis.
Gaan wij hierna voor u aan het werk dan spreken we samen met u af tegen welke kosten.

Klik hier om een afspraak te maken voor een gratis advies.

Waar kunnen wij u mee helpen?