Verkoop

Verkopen van een huis

Bij het verkopen van een huis is het bepalen van de juiste vraagprijs van groot belang. U wilt het huis niet verkopen voor een te laag bedrag, maar een te hoog bedrag kan een huis onverkoopbaar maken. Met de juiste knowhow kan de goede prijs van uw huis worden bepaald. Dat hoeft u niet alleen te doen, Halbertsma van den Boom kent de markt en adviseert u, zodat het verkopen van uw huis sneller gaat.

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Ook kunnen wij u suggesties doen over wat de beste strategie is voor een snelle verkoop.
De beste aanpak verschilt immers per huis. Met onze ervaring als verkoopmakelaar kunnen wij goed inschatten wat de kracht is van uw woning en dat gaan wij ook benadrukken in de verkoopteksten die wij u voorleggen. Door inzicht in de markt als vertrouwde makelaar in regio Zeist, Odijk en Bunnik weten wij waar de kansen liggen én waar juist de valkuilen.

Daarnaast zetten potentiële huizenkopers zoekopdrachten bij ons uit. Door vraag en aanbod aan elkaar te koppelen kunt u snel zaken doen. Verkopen van een huis is ook creatief zijn!

Verkopen van een huis is meer dan alleen Funda

Wij plaatsen uw huis op ‘Funda’, maar daarmee is onze taak nog niet volbracht. Wij zorgen ook voor aandacht voor uw huis via onze vitrines in Zeist, Bunnik en Odijk. Uiteraard wordt uw huis ook op onze website getoond.

U kunt ook profiteren van het feit dat onze makelaars dagelijks in de regio actief zijn, heel veel huizen van binnen zien en veel contact hebben met andere makelaars en taxateurs. U kunt profiteren van onze ervaring en kennis van zaken. Wij zien het als onze opdracht om uw zorgen weg te nemen en resultaten te boeken.

Waar kunnen wij u mee helpen?

logos_verkoop

Het voordeel van de NVM-makelaar

Als NVM makelaar in regio Zeist en Odijk bieden wij u het voordeel van het verkopen via het netwerk van NVM makelaars. In feite wordt uw huis ook actief aangeboden door andere NVM makelaars in Nederland. Wilt u weten wat wij als NVM makelaar allemaal voor u doen? Lees hier onze werkwijze.