Nieuwbouw

Onze nieuwbouwprojecten

Hieronder treft u een overzicht van alle lopende en een aantal van de reeds opgeleverde nieuwbouwprojecten waar wij bij betrokken zijn (geweest). Wij hebben bijna altijd nieuwbouwprojecten in ons aanbod in onze regio. Wilt u meer weten over het aankopen van nieuwbouw of heeft u interesse in een van onderstaande projecten, neem dan gerust contact op. Ben u projectontwikkelaar en wilt u meer informatie over de huidige markt, neem dan ook gerust contact op. Wij staan u graag te woord en voorzien u van de juiste informatie.

Buurtschap 't Burgje

140 nieuwbouw woningen in Odijk West

Het beste van beide werelden is de basis van Buurtschap Het Burgje; genieten van de vrijheid van landelijk wonen in Odijk én de vruchten plukken van alle (werk)mogelijkheden en faciliteiten die Utrecht biedt. Het Science Park en de stad Utrecht liggen maar op een kwartiertje fietsafstand.

Heeren van Werkhoven

20 nieuwbouwwoningen in de kern van Werkhoven

Midden in het centrum van het pittoreske dorp Werkhoven worden 12 tussenwoningen, 6 hoekwoningen en 2 geschakelde woningen gebouwd. De woningen voldoen allemaal aan de BENG eisen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). De verkoop start naar verwachting 2e kwartaal van 2022 en de oplevering 4e kwartaal van 2023.

Heeren van Werkhoven

Nooitgedacht Zeist

29 woningen aan de rand van Zeist

Aan de rand van het centrum van Zeist wordt op dit moment in de straat Nooitgedacht een nieuw plan ontwikkeld. Op zeer korte afstand van bos, winkels, bioscoop en horeca komen 29 woningen en appartementen in een mooie, rijke bouwstijl met vooroorlogse uitstraling.

Nieuwbouw Zeist Nooitgedacht

Villa Duchesse Zeist

5 luxe appartementen

Op de Slotlaan in Zeist, tegenover het Walkartpark worden in een boutique appartementencomplex vijf appartementen van ongeveer 185 m2 gerealiseerd. Een zeer aantrekkelijk deel van de Slotlaan met blijvend uitzicht op het park en op loopafstand van winkels en horeca.

nieuwbouw zeist

Krullelaan Zeist

7 stadswoningen en 2 appartementen

De Krullelaan is een kleinschalig nieuwbouw project van 7 stadswoningen en 2 appartementen. Deze woningen werden in 2019 gebouwd in een oude drukkerij, aan de rand van het centrum van Zeist. Je woont er heerlijk rustig, met alle faciliteiten van Zeist binnen handbereik. Zoals theater en bioscoop FIGI, een uitgebreid winkelgebied en restaurants.

Krullelaan Zeist - Provise Vastgoedmarketing Almere

Bent u projectontwikkelaar?

Lokale marktkenners, dat zijn wij bij Halbertsma van den Boom. Door jarenlange ervaring met nieuwbouwprojecten én omdat we dagelijks in de regio’s De Utrechtse Heuvelrug en De Krommerijnstreek actief zijn, kennen wij de behoefte van de woonconsument en weten wij wat reële prijzen zijn. Halbertsma van den Boom is aangesloten bij de ‘NVM’. Daardoor weten wij de woonbehoefte van de consument onderbouwd te vertalen naar goede en marktconforme productontwikkeling. Als NVM Makelaar beschikken wij ook over relevante en actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling, publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse, marketing en verkoop of verhuur. Justus Halbertsma gaat graag met u in gesprek. rond_justus

Opdrachtgevers waarmee Halbertsma van den Boom samenwerkt