Taxaties

Taxeren vraagt om deskundigheid en kennis van de markt. Het taxeren van vastgoed is namelijk maatwerk. Geen enkel object is hetzelfde; ieder object heeft andere kenmerken en eigenschappen.

Waar letten wij op bij een taxatie?

Het bepalen van de waarde van het pand is in de regel het doel van de taxatie. Daarbij houden wij rekening met de bouwkundige staat, bestemmingsplannen, de kwaliteit en natuurlijk nemen wij de ligging mee in de taxatie. Wij kunnen een standaard taxatierapport leveren, maar ook het uitgebreide NWWI rapport of een rapport van de Taxateursunie. U geeft aan waar het taxatierapport voor nodig is; wij leveren!

Kosten taxatie

Wij leveren maatwerk en onze tarieven worden goed afgestemd op de werkzaamheden die wij uitvoeren. Dus geen vaste bedragen of percentages omdat de kosten voor een taxatierapport afhankelijk zijn van het object en het doel van de taxatie.

Een taxatierapport dient aan een aantal voorwaarden te voldoen. In de meeste gevallen moet de taxatie een NWWI taxatie of een taxatie van de Taxateursunie zijn.

De optimale combinatie voor het beste resultaat. Dat is onze kracht, daarin ligt uw voordeel.

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en de Taxateursunie zijn validatie instituten. Veel geldverstrekkers stellen deze validatie als voorwaarde.

Wij zijn aangesloten bij deze instanties en onze makelaars-taxateurs zijn geautoriseerd om deze taxaties uit te voeren. Tevens zijn onze taxateurs lid van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). U kunt vertrouwen op een heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxatie, die inzicht geeft in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Als u uw naam en telefoonnummer invult op het contactformulier dan nemen wij zo snel mogelijk vrijblijvend contact met u op om u een persoonlijke aanbieding te doen.