Verhuur

Een huis verhuren kan zeer lonend zijn, maar er zijn eisen waar u aan dient te voldoen. Het is belangrijk om het juiste huurcontract op te stellen en de huurders te screenen.

U kunt uw huis verhuren om verschillende redenen. Dit kan zijn omdat u tijdelijk verhuist naar het buitenland, maar het verhuren kunt u ook doen voor een goed rendement op uw vermogen.
Wat de reden ook is, wij kunnen u helpen en zorgen voor begeleiding.

Wellicht gaat u binnenkort verhuizen terwijl uw huidige woning nog niet verkocht of geleverd is aan de nieuwe eigenaren. Het is dan verstandig om te verhuren met een vergunning onder de leegstandswet. Hiermee kan voorkomen worden dat tijdelijke huurders een beroep gaan doen op huurbescherming. Uw huis verhuren kan aantrekkelijk zijn, maar het blijft opletten!

Er is voldoende vraag naar tijdelijke huurwoningen. Wij hebben een lijst met geïnteresseerden, die hiernaar op zoek zijn. Mocht de juiste huurder daar niet tussen zit, kunnen wij uw huis op Funda aanbieden.

Wij zorgen voor het toetsen van de kredietwaardigheid van de potentiële huurders, de inspecties en wij stellen het huurcontract op.
Kortom: Wij nemen u alles uit handen, ook het beheer van uw woning kunnen wij voor u doen.

Neem contact met ons op.