Schoudermantel 20, Bunnik

***DOOR DE ENORME BELANGSTELLING NEMEN WIJ HELAAS GEEN AANVRAGEN VOOR BEZICHTIGINGEN MEER AAN, U KUNT WEL OP DE WACHTLIJST WORDEN GEPLAATST

***DOOR DE ENORME BELANGSTELLING NEMEN WIJ HELAAS GEEN AANVRAGEN VOOR BEZICHTIGINGEN MEER AAN, U KUNT WEL OP DE WACHTLIJST WORDEN GEPLAATST.***

Bent u op zoek naar een kluswoning met veel mogelijkheden op een riant perceel van 585 m2? Dan is deze karakteristieke (vooroorlogse) woning met functionele bijgebouwen zeker een bezichtiging waard. De woning is zeer centraal gelegen in het fijne Bunnik. Diverse faciliteiten zijn op loop- en/of fietsafstand.

Inhoud 849m3, gebruiksoppervlakte wonen 162 m2, bijgebouw 52,3 m2.

Omgeving:
De woning is gelegen in het prachtige Kromme Rijngebied. Het centrum (o.a. Albert Heijn, Kruidvat en Hema), scholen, kinderopvang en sportfaciliteiten (o.a. golfbaan, voetbal, hockey en tennis) bevinden zich op korte afstand. Ideale ligging ten opzichte van de uitvalswegen (A12) en op tien minuten loopafstand van NS-station Bunnik. Bushalte is in de buurt van de woning. Op fietsafstand liggen de binnenstad van Utrecht, Utrecht Sciense Park (De Uithof), het UMC en Zeist.

De woning is momenteel verhuurd aan een uitzendbureau, zij huisvesten hier enkele seizoenarbeiders. De bijgebouwen zijn verhuurd voor opslag aan een horeca ondernemer.

Indeling:
Begane grond:
De entree bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De lange hal biedt doorgang naar een slaap-/werkkamer, de keuken, de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een schouw met schoorsteenkanaal. Onder de trapopgang is vanuit de woonkamer een trapkast met doorgang naar de kelder te vinden. De keuken is uitgerust met keramisch kookplaat en afzuiging. Vanuit de woonkamer is de bijkeuken te bereiken. Hier is een toiletruimte, een douchruimte, doorgang naar de overdekte veranda en een doorgang naar de bijgebouwen gesitueerd.

De bijgebouwen zijn drie ruimtes, welke nu worden gebruikt als opslagruimte. In een van de twee ruimtes is een oude koelcel gesitueerd. Achter de bijgebouwen is een grote overkapping, deze overkapping biedt ruimte voor 3 auto's. Het dak van de overkapping is asbesthoudend.

Eerste verdieping:
Middels een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd en een grote overloop


Bijzonderheden :
- De woning dient volledig gerenoveerd te worden;
- Er rust een woon- en bedrijfsbestemming op het perceel;

Soort woning eengezinswoning
Type woning vrijstaande woning
Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 4
Waarvan slaapkamers 3
Aanvaarding per datum
Bouwvorm bestaande bouw
Ligging
Inhoud 849 m3
Oppervlakte wonen 162 m2
Oppervlakte perceel 585 m2
Bouwjaar 1920
Onderhoud binnen slecht tot matig
Onderhoud buiten slecht tot matig
Isolatie gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel
Verwarming
CV Ketel
Voorzieningen rookkanaal
Tuinen achtertuin,voortuin,zijtuin
Positie van tuin west
Oppervlakte van tuin 240
Garage carport
€ 398.000,00 k.k.

Vergelijkbare woningen

Misschien zijn deze opties ook interessant voor u.