Over HvdB

Halbertsma van den Boom is u van dienst als makelaar, taxateur en financiële dienstverlener. Een eigentijdse onderneming die de kennis en kunde van specialisten bundelt. Vakmensen die elkaar aanvullen en versterken, zodat u kunt rekenen op een optimaal, onafhankelijk en samenhangend advies. Het gaat immers om uw (nieuwe) woonhuis, bedrijfshuisvesting, verzekering of hypotheek.

Bij de advisering houden wij vanuit verschillende invalshoeken rekening met alle relevante zaken. Dat levert een weloverwogen en integraal advies op voor de beslissingen die u moet nemen. Onze kracht zit in de samenhang van dat advies.

cvn-160915-0038_rond

Optimaal, onafhankelijk en samenhangend advies

De aan- of verkoop van uw huis, het benutten van de overwaarde, de opzet van de hypotheek, het verzekeren van risico’s die u niet wilt of kunt lopen en het bemiddelen in de wijze waarop u uw kapitaal kunt laten renderen. Uit het grote scala aan diensten kiest u zelf waarvoor u ons inschakelt.

In de turbulente financiële wereld is het steeds meer van belang om te weten of u goed verzekerd bent en of uw hypotheek nog bij de tijd is. Transparantie is daarbij een belangrijk begrip geworden. Halbertsma van den Boom heeft hierop haar werkwijze aangepast en voor u de Financieel Verzekerde Nachtrust beschikbaar. Klik hier om de leaflet hierover te downloaden.

Waarom het voor u zo BELANGRIJK is dat wij onafhankelijk zijn!