Zeist – Arnhemse Bovenweg 16-51

Een net onderhouden TWEEKAMER-APPARTEMENT van 63 m² in “De Oldenborgh”, gelegen op de 4e verdieping, met een prachtig uitzicht op het Molenbos en de mooie tuin van de Oldenborgh. Dit appartementencomplex voor 50+’ers ligt op een gunstige locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex. Op korte afstand van het centrum van …

Een net onderhouden TWEEKAMER-APPARTEMENT van 63 m² in “De Oldenborgh”, gelegen op de 4e verdieping, met een prachtig uitzicht op het Molenbos en de mooie tuin van de Oldenborgh.

Dit appartementencomplex voor 50+’ers ligt op een gunstige locatie met ruim voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het complex. Op korte afstand van het centrum van Zeist en op loopafstand van het winkelcentrum “Kerckebosch”.

Voor het complex bevinden zich twee bushaltes. Het station Driebergen-Zeist en de A-12 zijn vanuit “De Oldenborgh” uitstekend bereikbaar. In de directe omgeving liggen talloze wandel- fiets- en recreatiemogelijkheden. Het appartement is ook zeer geschikt als pied-à-terre wanneer u geregeld in het buitenland verblijft, maar toch een eigen appartement in Nederland wenst.

Indeling appartement:
Ruime entree, videosysteem, garderobekast en een toiletruimte met een fonteintje.
Nette keuken, gelegen aan de voorzijde , voorzien van een 2 pits elektrische kookplaat, een koelkast, vaatwasmachine en een close in boiler.
Mooie doorzon woonkamer, met toegang tot het op het zuidwesten gelegen balkon, met een prachtig vrij uitzicht.
Ruime en lichte slaapkamer met een nieuw draai/kiepraam, tevens toegang tot het op het zuidwesten gelegen balkon. De slaapkamer beschikt over een ruime inbouwkast.
Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer , voorzien van een douchecabine en een wastafel met wastafelmeubel, de boiler ( huur) en een wasmachine-aansluiting. De badkamer is betegeld met marmerlook tegels, op de vloer liggen lichtblauwe vloertegels.

Het hele appartement is voorzien van dubbele beglazing.

Aan de gangzijde van het appartement bevindt zich een 2de balkon.

Berging
In de onderbouw van het complex is een privéberging aanwezig.

Afmetingen:
Woonkamer 7,50 x 4,00 meter
Slaapkamer 4,10 x 4,00 meter
Keuken 2,63 x 1,70 meter
Badkamer 2,23 x 1,66 meter
Hal 3,85 x 1,30 meter

Bijzonderheden:
– De wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt ;
– Het entreegeld voor een tweekamer appartement bedraagt € 2.640,- en is éénmalig, wanneer het
transport van het appartement plaatsvindt bij van Rhijn Notarissen te Zeist, zullen de kosten van de
levering niet in rekening worden gebracht;
– De servicekosten bedragen € 408,58 per maand, hier zit onder andere bij in: de opstalverzekering,
de gemeentelijke belastingen, waterschapheffingen, een uitgebreid tv abonnement van Ziggo,
water, etc.;
– leeftijdsgrens is 50+;
– een hypotheek op dit appartement is door het lidmaatschap niet mogelijk;
– Huisdieren ( hond/kat) zijn niet toegestaan.

Gebouw en faciliteiten:
Appartementencomplex “De Oldenborgh” biedt u volop privacy, daarnaast kunt u indien gewenst gebruik maken van de diverse faciliteiten die aanwezig zijn, zoals huishoudelijke/- en technische hulp, kapsalon, pedicure, hobbyruimte en een bibliotheek. Maaltijden kunnen desgewenst via cateraars worden besteld. Het huren van logeerkamers behoort tot de mogelijkheden. Verder vinden er in de recreatieruimte diverse activiteiten plaats.
Bij de tuin bevindt zich een jeu-de-boules baan en daarnaast is een nieuw terras gerealiseerd met bankjes om heerlijk te zitten en te ontspannen voor de bewoners.

De Oldenborgh algemeen:
De Oldenborgh is een coöperatieve vereniging. Dit betekent dat u een woonrecht koopt in deze vereniging. U bent daarmee economisch eigenaar van het appartement, dat u dan ook geheel naar eigen inzicht kunt aanpassen. Als economisch eigenaar is het niet mogelijk om een hypotheek te verkrijgen voor dit appartement. Er is uitsluitend een ondergrens voor de leeftijd van 50 jaar van toepassing, geen bovengrens. Wel worden bewoners geacht om zelfstandig te functioneren. Er vindt altijd een ballotagegesprek plaats met het bestuur van De Oldenborgh.

Aantal kamers 2
Waarvan slaapkamers 1
Aanvaarding In overleg
Bouwvorm Bestaande bouw
Liggingen Aan bosrand, Vrij uitzicht
Inhoud 200 m3
Oppervlakte wonen 63 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies 0 m2
Bouwjaar 1960
Onderhoud Binnen Goed
Onderhoud Buiten Goed
Isolatie Dubbelglas
Verwarming Blokverwarming
Voorzieningen Lift
Garage Geen garage
Verkocht