Kwaliteit staat voorop

Wij willen het beste voor onze klanten. Dit uiten wij niet alleen in onze serviceverlening, maar ook in de kwaliteiten van ons personeel. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en weten waar ze het over hebben. Daarnaast zijn wij een erkend Keurmerkbedrijf voor Financiële Dienstverlening. Kwaliteit, onafhankelijkheid en vertrouwen zijn voor ons belangrijke kenmerken.

Hoe worden wij betaald?

Voor verzekeringen betaalt u premie aan een verzekeringsmaatschappij. Van oudsher is het gebruikelijk dat een deel van die premie als provisie wordt doorgesluisd aan de adviseur/bemiddelaar.

 

Bij levensverzekeringen, pensioenen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen mag dat al een paar jaar niet meer, omdat het niet transparant is. Bij schadeverzekeringen, zoals de brand-, auto- en rechtsbijstandverzekering, wordt vaak nog wel met provisie gewerkt. Halbertsma van den Boom geeft er de voorkeur aan helemaal geen provisie meer te ontvangen. De premie die u betaalt wordt dan lager en u betaalt u ons rechtstreeks voor ons werk voor u. Dit gaat via declaraties en/of via een service-abonnement. Dit is de Financieel Verzekerde Nachtrust-werkwijze.

Wat kunnen wij voor u doen?

Graag gaan wij met u in gesprek. U kunt vrijblijvend een afspraak maken via telefoonnummer: 030 656 8700. Uiteraard kunt u ook gewoon bij ons binnenlopen.

De optimale combinatie voor het beste resultaat. Dat is onze kracht, daarin ligt uw voordeel.

Bereken uw premie

Deze module wordt momenteel geactualiseerd.